Dashboard - Algemeen

Het Dashboard is het startscherm en geeft snel inzicht in openstaande taken. De belangrijkste onderdelen zijn hier uitgelegd.

1. Modules

Hier staan de voor uw account zichtbare modules, klik hierop om een module te bekijken.

2Tegels

De gekleurde tegels vormen het dashboard. Via deze tegels is door te klikken naar een veelgebruikt onderdeel van de verschillende modules. De icoontjes met de getallen geven snel inzicht in het aantal openstaande taken per onderwerp.

3.  Taken

Via dit icoon komt u in het overzicht van alle taken. Het rode icoontje geeft aan hoeveel taken er open staan die aan u zijn toegewezen.

4. Vraag stellen aan de helpdesk

Via dit icoon kan direct een vraag gesteld worden aan de Bloxs helpdesk. Dit icoon is op elke pagina zichtbaar, hiermee kan een screenshot en link van de pagina waar de vraag over gaat worden verstuurd. Voor meer info hierover, zie Algemeen - Helpdesk

5.  Ingelogde gebruiker

Hier staat welke gebruiker is ingelogd. Klik hierop om het profiel te bekijken en/of direct uit te loggen.