Contracten - Inhuurcontracten wonen

Om de instellingen van de Inhuurcontracten wonen te configureren, ga naar 'Admin' → 'Contracten' → 'Inhuurcontracten wonen'.

1. Velden tonen

• Tabblad bestanden:Als deze optie ingeschakeld is, wordt bij elk inhuurcontract wonen een tabblad 'Bestanden' weergegeven. Hierin kunnen bestanden toegevoegd worden.

• Naamveld gebruiken:Door het aanzetten van deze optie, verschijnt er bij elk inhuurcontract wonen een veld waarin u een vrije naam kunt invullen voor het contract.

2. Contractitems

• Contractitems:

Hier kunt u de contractitems beheren. Deze items zijn per contract te selecteren in de contractregels.

Klik op een contractitem om de eigenschappen van het item te wijzigen, hierin kunt u onder andere instellen of er een 'grootboekrekening inkoop' gekoppeld moet worden, of u dit item wilt indexeren en wat de volgorde moet zijn op de facturen.

Klik op '+ Contractitem toevoegen' om een nieuw item toe te voegen.

3. Velden tonen

• Expiratiemelding gebruiken:
    Door het aanzetten van deze optie, is het mogelijk om voor inhuurcontract wonen een automatische taak voor een expiratiemelding te laten genereren. U kunt per contract instellen of u hier gebruik van wilt maken voor dat specifieke contract.
  • Omschrijving taak expiratiemelding: Hier kunt u de omschrijving van de taak wijzigen. U kunt hier een vrije tekst invullen en gebruik maken van variabele tekstvelden die het systeem automatisch vult, zoals de referentie van het contract en de naam van de contractanten.