Financieel - Verdichtingen

Om de verdichtingen te beheren, ga naar 'Admin' → 'Financieel' → 'Verdichtingen'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle verdichtingen met daarbij de code, omschrijving, type en de eventuele bovenliggende verdichting.

Klik op een verdichting om de details te bekijken, te wijzigen en/of te verwijderen (mits deze nog niet gebruikt is).

2. Opties

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen aan deze weergave toegevoegd of verwijderd worden.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifieke verdichting.

3. Nieuwe verdichting

Klik op '+ Verdichting' om een nieuwe verdichting toe te voegen.