Projecten - Algemeen

Om Projecten te beheren, ga naar 'Projecten' → 'Projecten'.

1. Overzicht

Hier ziet u een overzicht van alle projecten. Klik op een project om de detailgegevens van dit project te openen. Zie Projecten - Details voor uitleg over de detailgegevens.

2. Weergaveopties

• Alle/Actief/Inactief:

Met deze optie kunt u kiezen of u de actieve, inactieve of alle projecten wilt zien.

Een inactief project betekent dat het project niet meer wordt gebruikt en daarom is gearchiveerd.

• Export:

Hiermee kan het overzicht geëxporteerd worden naar Excel.

• Kolomkiezer

Hiermee kunnen kolommen in de weergave toegevoegd of verwijderd worden. Ook kan een kolomfilter worden aangezet zodat er per kolom kan worden worden gezocht. Als u klikt op 'Fabrieksinstellingen' worden de standaard instellingen hersteld qua indeling van de kolommen.

• Zoeken:

Hiermee kunt u zoeken naar een specifiek project.

3. Nieuw project

Klik op '+Project' om een nieuw project toe te voegen.