Projecten - Nieuw

U kunt een nieuw project aanmaken door bij de module Projecten rechtsboven te klikken op de groene knop '+Project'.

Dan opent het volgende scherm:

1. Project

• Projectnaam:

Hier kan de projectnaam worden ingevoerd.

• Adres:

Hier kan het adres van het project worden ingevoerd.

2. Contactgegevens

• Eigenaar:

Hier kan worden ingevoerd wie de eigenaar van het project is.

• Externe ontwikkelaar:

Hier kan worden ingevoerd wie de externe ontwikkelaar van het project is.

• Ontwikkelingsmanager:

Hier kan de ontwikkelingsmanager van het project worden ingevoerd.

• Controller:

Hier kan de controller van het project worden ingevoerd.

• Vastgoedmanager:

Hier kan de vastgoedmanager van het project worden ingevoerd.

3. Projectgegevens

• Fase:

Hier kan worden ingevoerd in welke fase het project zich bevindt. De beschikbare fases kunnen worden geconfigureerd bij 'Admin'.

• Strategie:

Hier kan de strategie die wordt gehanteerd voor het project worden ingevoerd. De beschikbare strategieën kunnen worden geconfigureerd bij 'Admin'.

• Oplevering:

Hier kan het soort oplevering van het project worden ingevoerd. De beschikbare opleveringen kunnen worden geconfigureerd bij 'Admin'.

• Verwachte opleveringsdatum:

Hier kan de verwachte opleveringsdatum van het project worden ingevoerd.

• Administratie:

Hier kan de administratie worden gekozen waar het project onder valt. De beschikbare administraties kunnen worden geconfigureerd bij 'Admin'.

• Aandeel:

Hier kan het aandeel in het project worden ingevoerd als percentage.

• Projectstatus:

Hier kan de status van het project worden ingevoerd. De beschikbare statussen kunnen worden geconfigureerd bij 'Admin'.

• Bezetting:

Hier kan de bezetting die bij het project hoort worden ingevoerd. De beschikbare bezettingen kunnen worden geconfigureerd bij 'Admin'.

4. Acties

• Annuleren:

Indien u het project wil annuleren, klikt u op deze knop.

• Opslaan:

Indien u het project wil aanmaken en opslaan, klikt u op deze knop.