Algemeen - Helpdesk

Mocht u graag direct met een medewerker van Bloxs willen schakelen, dan zijn we op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 als volgt bereikbaar:

Telefonisch: 030 – 290 13 77

Via e-mail: support@bloxs.com

Vanuit de Bloxs-omgeving: Door te klikken op het vraagtekentje rechts bovenin.

Zelfs op zaterdagen wordt u geholpen als u een vraag stelt via e-mail, of direct vanuit de Bloxs-omgeving!

De vraag stellen vanuit de Bloxs-omgeving via het vraagtekentje werkt als volgt.

1. Klik op het vraagteken icoon rechtsboven in uw scherm en kies 'Stel uw vraag online'

Vervolgens wordt onderstaande invulformulier zichtbaar.

2. Vul het onderwerp in en een korte omschrijving van het probleem.

3. Via de knop 'Browse' kunt u eventuele bijlagen toevoegen.

4. Klik op 'Indienen' en uw vraag wordt direct verstuurd naar de helpdesk. De helpdesk antwoord veelal dezelfde dag via de mail en/of telefonisch.