Inloggen - Twee-factor-authenticatie voor het eerst instellen

Om in te kunnen loggen Bloxs, maakt het systeem gebruik van ‘Twee-staps-verificatie’. Dit houdt in dat u na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord, een code via een app op uw telefoon binnen krijgt, die code is altijd nodig om in te kunnen loggen.

Als u voor de eerste keer inlogt dan werkt dit als volgt:

1. U ontvangt een mail vanuit Bloxs met een activatielink. Door op deze activatielink te klikken kunt u uw eigen wachtwoord instellen.
  2. Na het instellen van uw wachtwoord wordt een QR-code getoond, die QR-code scant u met de app op uw telefoon om de koppeling te maken.
    Heeft u nog geen authenticator app? Zie dan bijgaande handleiding.
  3. De code die op uw telefoon verschijnt, kunt u vervolgens invullen in Bloxs om in te kunnen loggen.
    Elke keer als u in het vervolg inlogt, kunt uw de app openen op uw telefoon om een actuele verificatiecode op te halen.

U kunt onderstaande handleiding raadplegen voor een meer gedetailleerde uitleg, inclusief informatie over welke apps u hiervoor kunt gebruiken.

Heeft u een nieuwe telefoon en wilt u deze koppelen met Bloxs? Zie Inloggen - Twee-factor-authenticatie opnieuw koppelen