Inloggen - Wachtwoord vergeten

Mocht u het wachtwoord van uw Bloxs inloggegevens zijn vergeten, of heeft u eerder een mail gehad om uw account te activeren maar heeft u dat niet op tijd gedaan, dan kunt u dit als volgt oplossen:

1. Ga naar uw Bloxs omgeving (dit is: uwklantnaam.bloxs.com )
  2. Klik op 'Wachtoord vergeten?'
  3. Vul uw e-mail adres in en klik op 'Wachtwoord opnieuw instellen'
  4. Vervolgens krijgt u een mail met een nieuwe activatielink, volg de stappen in die mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.